Yiwu Kudian Outdoor Products Co.ltd iki registerd ing 2016 ing Yiwu City. Mantan jenengé Yiwu Jiaqi Hammock Factory. Kanthi luwih saka 6 taun 'pengalaman nggae udan fly lan hammocks, Yiwu Kudian tansaya munggah cepet ing 2016 & 2017 amarga kita cooperated karo Fox outfitters sing duwe syarat kualitas cukup ketat.

    
    Tampilan Online Chat!