FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1.Do sampeyan nampa OEM lan Apa MOQ?

Kita nampa OEM logo karo 100pcs MOQ.

2.Are sampeyan perusahaan perdagangan utawa Produsèn?

We are Produsèn dumunung ing China, sing spesialisasine ing Manufaktur item ruangan.

3.Do sampeyan duwe pengalaman nggarap Sellers Amazon?

Ya, kita wis kerjo karo Amazon Top Sellers kanggo liwat 3 taun.

4.Do kurban DDP kapal?

Ya, aku kurban DDP shipping mining utawa mining Amazon FBA.

5.What cara Pembayaran sampeyan setuju?

Dalem nampi pembayaran dening Paypal, Bank T / T, Kartu Kredit, E-pamriksa.

6.Do sampeyan nampa Alibaba Trade Assurance Order?

Ya, kita bungah kanggo nampa supaya liwat Alibaba Trade Assurance.

7.What cara kapal kowe kurban?

Kita bisa kapal pesenan panjenengan Sea, dening online, by Express. Lan biaya kapal gumantung ing bobot total urutan lan wektu luwih seneng nampa urutan.

Arep digarap US?



Tampilan Online Chat!