Yiwu Kudian отворено производи Co.ltd беше registerd во 2016 година во Yiwu Сити. Поранешниот име беше Yiwu Jiaqi Hammock фабрика. Со повеќе од 6 години искуство во правењето на дожд мува и hammocks, Yiwu Kudian се зголеми брзо во 2016 и 2017 година, бидејќи ние соработуваме со FOX Outfitters кои имаат доста строги барања за квалитет.

    
    WhatsApp Онлајн Chat!