Yiwu Kudian Outdoor Products Co.ltd u REGISTERD në vitin 2016 në Yiwu City. Emri i ish-ishte Yiwu Jiaqi Hammock Factory. Me mbi 6 vjet eksperiencë në marrjen mizë shi dhe hammocks, Yiwu Kudian u rrit shpejt në vitin 2016 dhe 2017, sepse ne kemi bashkëpunuar me outfitters FOX cilët kanë kërkesa shumë të rrepta të cilësisë.

    
    WhatsApp Online Chat!