Yiwu Kudian outdoor Produk Co.ltd ieu registerd dina 2016 di Yiwu Kota. Urut ngaran éta Yiwu Jiaqi ayunan Kilang kitu. Kalawan leuwih 6 taun 'tina pangalaman dina nyieun hujan laleur na hammocks, Yiwu Kudian tumuwuh nepi gancang dina 2016 & 2017 sabab kami cooperated kalawan Rubah outfitters anu gaduh syarat kualitas rada ketat.

    
    WhatsApp Online Chat!