FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1.Do anjeun nampi OEM na Naon MOQ?

Simkuring nampi OEM logo anjeun kalawan 100pcs MOQ.

2.Are anjeun parusahaan dagang atawa produsén?

Kami produsén lokasina di Cina, specializing di manufaktur item outdoor.

3.Do anjeun gaduh pangalaman gawé bareng Sellers Amazon?

Sumuhun, kami geus digarap kalawan Amazon Top Sellers pikeun leuwih 3 taun.

4.Do anjeun nawiskeun DDP pengiriman barang?

Sumuhun, urang ulah nawiskeun DDP ongkos gudang Anjeun atawa gudang Amazon FBA.

5.What metoda pamayaran anjeun nampi?

Simkuring nampi bayaran ku PayPal, Bank T / T, kartu kiridit, E-mariksa.

6.Do anjeun nampi Alibaba Trade jaminan Orde?

Sumuhun, kami bungah nampa Urutan ngaliwatan Alibaba Trade jaminan.

7.What metoda pengiriman barang anjeun nawiskeun?

Urang tiasa ngilikan urutan anjeun ku Sea, ku hawa, ku Express. Jeung ongkos pengiriman barang gumantung kana beurat total tina ordo jeung waktu nu resep pikeun nampa ordo.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!